Mijn verhaal

Begin 2012 had ik zo’n periode dat ik met veel tegenzin naar mijn werk ging. Ken je dat, dat je op zondagmorgen al baalt dat je op maandag moet gaan werken. Dat dus.

Het werd zelfs zo extreem dat er sprake was van een burn-out of in mijn geval een bore-out. Mijn reumaklachten namen extreem toe en ik zat in een behoorlijke dip. Ik zat ziek thuis, zag het somber in, sloot mijn gevoelens af en wist niet hoe verder.

Gelukkig had ik goede begeleiding. En in mijn coachingstraject kwam ik in aanraking met NLP. Aan het einde van het traject wist ik niet precies wat ik wilde gaan doen, maar een ding wist ik heel zeker. Er moest iets veranderen en dat had ik zelf in de hand. Ik stopte dus bij mijn werkgever waar ik al 26 jaar in dienst was. Eng? Jazeker. Bevrijdend? Enorm. Een van de beste keuzes die ik heb gemaakt in mijn leven.

Sindsdien ben ik op ontdekkingstocht. Ik volg trainingen, workshops, leer nieuwe mensen kennen, doe vrijwilligerswerk, onderneem dingen die buiten mijn comfort-zone liggen, zoek uitdagingen.

Na een opleiding NLP practitioner, een opleiding tot trainer, een traineeschap als assistent trainer bij een NLP-opleiding, heb ik een hypnotherapeut leren kennen waarvoor ik als virtueel assistent ondersteunende secretariële werkzaamheden heb verricht. En bij hem heb ik mijn eerste workshop hypnose gedaan met als doel elkaar te leren kennen, en mij meer inzicht te geven hoe zo’n dag verliep. En dat was zo gaaf! Wat een geweldige dag was dat. Ik vond het geweldig en voelde me nog dagen erna superblij en gelukkig! Het was een gevoel alsof ik high was. Het lampje ging aan.

Het lampje ging aan

Tijdens de hypnose opleiding (die ik daarna volgde) zag ik het ineens superhelder (toch dat lampje). Mensen helpen, coachen en trainen d.m.v. NLP en hypnose, dat was het, daar word ik blij van. Vooral als ik dat op mijn eigen manier, met veel respect en humor kan doen.

Zo startte ik Leef Leer Lach. Mijn droom, mijn ding, op mijn manier.

 

Leef bewust, met volle overtuiging en lef.

Leer je geluk herkennen en creëer nieuwe mogelijkheden.

Lach je hart licht en luchtiger.

 

Weet jij het ook even niet, ervaar je veel stress, sluit je je af en wil je weer lekker lachen, voluit leven en leren genieten? Neem dan vrijblijvend contact met me op.