Bewegingsloos en massief lag het daar. Tussen al die andere stenen viel het nauwelijks op en zag het er maar dof en onopvallend uit. Die grote glanzende, o wat was die mooi rond van vorm. Het trok gelijk mijn aandacht. En die dan, gespikkeld, ovaal, met een beetje blauw. Die zag er fraai uit. Haha, en die dan, dat was net een gezichtje.

Toch was er iets wat me aantrok in dat ene doffe en onopvallende steentje.

Als vanzelf bukte ik dan ook en pakte het op. Ik woog het eens in mijn hand en hield het vervolgens voor me uit in het zonlicht. Wauw, het leek wel of er een lichtje kwam vanuit het steentje. Met een paar stappen was ik bij de beek, knielde ik en maakte het steentje nat. Nadat ik het schoon had gewreven, bekeek ik het nog eens in het zonlicht.

Langzaam kwam het besef, dat dit niet zomaar een steentje was. Wat een felle kleuren en o wat schitterde het helder. Ik weet nog dat ik dacht, dat een beetje aandacht en een andere invalshoek een groot verschil maakten. Ik voelde me blij en gelukkig. Ik keek om me heen en zocht iemand om het gevoel mee te delen….

Keep in mind! Iedereen straalt op zijn eigen manier en beschikt over een bijzondere talent. Ook al valt dat niet altijd meteen op. Bedenk je eens hoe geweldig het is om dat te ontdekken bij jezelf en bij een ander. Sta hiervoor open en kijk eens met andere ogen naar jezelf en de mensen om je heen. 

Heb je hulp nodig bij het ontdekken van jouw licht en wil je ervaren hoe het is om (meer) te stralen, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek via info@lelela.nl of 0610853857.