feet-932346_1280De virtuele maagband heeft de laatste tijd behoorlijk aan populariteit gewonnen. Het is ook een mooi alternatief voor een echte maagband, waarbij geen chirurgische ingreep nodig is. Het is een methode waarbij zowel het bewuste als het onbewuste worden ingeschakeld om het doel (slanker, gezonder en fitter worden) te bereiken. Naast alle voordelen die de virtuele maagband heeft, kleven er jammer genoeg ook nadelen aan die ik je niet wil onthouden. Ik noem er hier zes, maar wellicht zijn er nog meer. Mocht je die al ontdekt hebben, dan hoor ik die graag van je.

Alles is te wijd
Als je zelf steeds slanker wordt, dan is dat natuurlijk heel fijn. Het probleem is wel dat je kleren niet mee krimpen. Dus alles is te wijd en alles zakt af. Soms kun je het probleem tijdelijk oplossen door je kleren in de droger te doen of heter te wassen. Of je pakt naald en draad en neemt je kleding in.

Als je niet zo handig bent, zit er niets ander op. Je besteed het uit óf je gaat shoppen… en geld uitgeven. Bah… wat vervelend!

Geld over?
Na een snelle ronde door de supermarkt, sta je bij de kassa. Je kijkt op je scanner en ziet het bedrag. Wat? Hoeveel? Dat kan toch niet? Je vraagt je af wat je vergeten bent. Briefje. Nee, heb ik. Ja, dat ook. Tja. Dan zal het wel kloppen. Weer zo’n laag bedrag. Je houdt iedere maand geld over. Balen zeg! 😉

Je spiegelbeeld
Wellicht vermeed je in het verleden de spiegel. Nu besteed je veel meer tijd voor de spiegel omdat je ziet dat je slanker begint te worden en ook omdat je het beeld al voor je ziet hoe je er over een poosje uit zult zien. Wat zie je er al fantastisch uit. Je wordt slanker. Wat een magische spiegel…

Zo relaxt door de dagelijkse hypnose
Iemand pikt net voor je neus een parkeerplaats in, terwijl jij al even stond te wachten met je knipperlicht aan. Je haalt je schouders op en denkt: ach ja, dan parkeer ik toch iets verder weg. Je voelt je relaxt.

Sportieveling
Vond je sporten vroeger nooit leuk en had je dus voldoende tijd voor bankhangen met een boek of een mooie film. Heel jammer. Als je eenmaal de hypnotische maagband hebt, ga je elke dag minimaal 30 minuten bewegen. Dus lekker het bos in, naar de sportschool of op de fiets, of lekker uit je dak gaan met dansen en springen.

En zo merk je dat je conditie beter wordt en je je beter voelt, fitter, energieker. Simpel gezegd: je geniet ervan om te bewegen en bezig te zijn met sport. En je realiseert je: getver, ik ben een sportieveling. Dat boek zal even moeten wachten…

Say what?
And last but not least. Deze doet echt de deur dicht hoor. Ga eerst maar even stevig zitten. Je komt een bekende tegen en je ziet ze al naar je kijken. En dan zegt ze doodleuk: “Wauw, wat zie jij er goed uit!” Bah! Om zoiets te horen, dat vindt toch niemand leuk.

Heb je, ondanks deze nadelen, toch nog interesse in een virtuele maagband, stuur me dan een bericht. Ik neem dan contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Warme groet,
Linda Buelens

Inschrijven tips, blogs en inspiratie Lelela