Werkwijze en tarieven

De eerste stap

Ok, je bent er klaar voor om afscheid te nemen van je probleem? Het heeft je lang genoeg beperkt. Kortom, je wilt er vanaf.image Je kunt dan contact met me opnemen en we maken een afspraak.

Twijfel je nog, zit er wellicht ergens weerstand? Kortom, er zit nog iets in de weg om een afspraak te maken.  En toch wil je heel graag, kom je er steeds op terug. Stuur me dan gerust een WhatsApp of een mail voor een telefonische afspraak waarbij je, geheel vrijblijvend, je vragen kunt stellen. Vragen staat immers vrij.

Dus (als je er klaar voor bent) pak de telefoon, stuur me een WhatsApp, bel me 06-10853857 of stuur me een e-mail.

De eerste sessie

Voorafgaand aan de eerste sessie vul je een intakeformulier in. Vervolgens kom je bij mij in de praktijk en zorgen we dat je je op je gemak voelt. We maken kennis en werken al direct aan je hulpvraag of probleem door te zaken te onderzoeken en aan het licht te brengen. Je vertelt me over je probleem of klacht. En uiteraard blijft de informatie die je me geeft tussen ons.

We bepalen wat de therapie zal inhouden en wat het te behalen doel is. Vervolgens stel ik aan de hand van de eerste sessie ik een behandelplan op. Inzichten die tijdens het eerste gesprek ontstaan, leveren vaak al veel op, waardoor al een begin wordt gemaakt in je persoonlijke transformaties.

Het heeft mijn voorkeur om niet alleen de symptomen te bestrijden maar ook aan de onderliggende oorzaken te werken. Vaak kan dit naast elkaar lopen in het proces. Uiteraard zijn het aantal sessies afhankelijk van het probleem en het te behalen doel.

Soms krijg je opdrachten mee om thuis te doen, te luisteren en te ervaren.

Het is ook mogelijk om de sessies deels of volledig online te doen.

Tarieven 

Het aantal sessies is afhankelijk van het probleem of de klacht. Een losse sessie duurt 60 tot 90 minuten en kost € 135. Voor zowel hypnotherapie als coaching is het mogelijk om maatwerkafspraken te maken voor langere trajecten vanaf 3 maanden.

Je kunt de sessie zelf boeken via de online boekingsagenda of contact met me opnemen.