Werkwijze en tarieven

De eerste stap

Ok, je bent er klaar voor om afscheid te nemen van je probleem? Het heeft je lang genoeg beperkt. Kortom, je wilt er vanaf.image

Je kunt dan contact met me opnemen en we maken een afspraak.

Twijfel je nog, zit er wellicht ergens weerstand? Kortom, je kunt je er nog niet toe zetten om contact met me te maken. En toch wil je heel graag. Dan heb ik hier een korte oefening om het makkelijker voor je te maken. Maar alleen als je het graag wilt.

Oefening
Sluit je ogen en zie jezelf de telefoon pakken, voel het gewicht van de telefoon in je hand en zie jezelf voor de eerste keer mijn nummer intoetsen en merk op dat je de telefoon hoort overgaan. Omdat je op een plaats bent waar je je prettig en rustig voelt, voel je je veilig. Ga helemaal op in die gedachte, zie het jezelf doen, luister naar het overgaan van de telefoon… Voer dus in gedachten uit wat je wilt doen. Hoe levendiger je het maakt, hoe beter het werkt.

Door het visualiseren van iets dat je wellicht voor de eerste keer doet en/of spannend vindt, denkt je brein namelijk dat je de handeling al een keer hebt gedaan. Hetgeen het makkelijker maakt om het daadwerkelijk te doen. Dit werkt overigens ook met andere zaken, zoals bijvoorbeeld het voeren van een sollicitatiegesprek, een eerste date met iemand, het houden van een presentatie en nog veel meer.

Dus (als je er klaar voor bent) pak de telefoon en bel me 06-10853857 of stuur me een e-mail.

De eerste sessie

Je komt bij mij in de praktijk, we zorgen dat je je op je gemak voelt. We doen een intakegesprek. Soms heb je van te voren al een formulier ingevuld. Je vertelt me over je probleem of klacht. En uiteraard blijft de informatie die je me geeft vertrouwelijk.

We bepalen wat de therapie zal inhouden en wat het te behalen doel is. Vaak worden er in een eerste sessie al transformaties gestart, maar is er herhaling nodig om de transformaties krachtiger te maken of om door te pakken. Dit is afhankelijk van het probleem en het te behalen doel.

Soms krijg je opdrachten mee om thuis te doen, te luisteren en te ervaren.

Tarieven 

Het aantal sessies is afhankelijk van het probleem of de klacht. Een sessie duurt gemiddeld 90 minuten en kost € 135 incl. btw. U kunt de sessies zelf boeken via de online boekingsagenda.