Workshop hypnose 13 oktober

 

Download flyer

Inschrijven

 

Unieke hypnose workshop op vrijdag 13 oktober

Ben je nieuwsgierig naar hypnose en wil je deel uitmaken van die magische wereld? Dan is deze kennismaking met hypnose de ideale kans voor je. Deze dag leer je de basisprincipes van hypnose, krijg je een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is en ga je daadwerkelijk aan de slag met hypnose.

Op een schitterende locatie, in een warme en veilige sfeer, leer je in één dag belangrijke elementen om een veilige en effectieve hypnose toe te passen. In de geest van Brabantse gastvrijheid is er iets lekkers voor bij de koffie/thee en wordt er een lunch geserveerd.

Je leert o.a.:
❖ Wat het verschil is tussen trance en hypnose
❖ Het neerzetten van hypnotisch frame
❖ Een praktische strategie om effectief te hypnotiseren
❖ Hypnose en ontspanning induceren
❖ Veiligheid waarborgen
❖ Suggesties en taalpatronen
❖ Exductie (uit hypnose gaan) en post-hypnotische suggestie

Bovendien weet je aan het einde van de dag
❖ Wat hypnose niet is
❖ Waarvoor je hypnose in kunt zetten
❖ Hoe je écht contact kunt maken
❖ Hoe krachtig de combinatie NLP en hypnose is
❖ Hoe je concreet mensen kunt helpen met hypnose

Doelgroep: iedereen die nieuwsgierig is naar hypnose, coaches en counselors die snelle transformaties willen bereiken, professionals in de zorg, NLP beoefenaars, practitioners en masters.
Vooropleiding: ervaring met NLP helpt om sneller aansluiting te maken, maar is niet noodzakelijk. Een open, nieuwsgierige en positieve houding zijn tools voor een succesvol resultaat.

Praktische informatie
Vrijdag 13 oktober van 10 tot 17:00 uur, inloop vanaf 9:30 uur
Locatie: Frame, Gilzeweg 26, Bavel

Prijs: € 145, schrijf in voor 1 augustus en ontvang € 35 korting op een hypnosesessie.

We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Toewijzing gaat op volgorde van aanmelding.
Schrijf je nu in en ervaar hoe krachtig hypnose is. Combineer NLP met hypnose en zet de eerste stap in de wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Over de trainers
Connie
is een ervaren internationaal gecertificeerd NLP Trainer en opgeleid door dé grondlegger van NLP, Richard Bandler. Ze heeft in de afgelopen jaren al honderden mensen opgeleid en gecertificeerd als NLP practitioner en NLP master. Daarnaast is ze opgeleid in de hypnotherapie en ze past vooral conversationele hypnose toe in haar werkzaamheden als (business) consultant, mediator en loopbaanadviseur.
Linda is Register Hypnotherapeut en past zowel directe als conversationele hypnose toe in haar eigen praktijk Leef Leer Lach hypnotherapie en coaching in Valkenswaard. Zij combineert succesvol NLP met hypnose in haar sessies.

Schrijf je in vóór 1 augustus voor deze éénmalige, magische en goedverzorgde dag en ontvang € 35 korting op een hypnosesessie.